Εταιρία

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που δείχνετε στα προϊόντα του Φούρνου Γουργιώτη τα τριάντα πέντε χρόνια που λειτουργεί η επιχείρηση μας.
Ο φούρνος Γουργιώτη ιδρύθηκε με μεράκι το 1977 από τον Σταύρο Γουργιώτη, το 1988 η γνώση και η εμπειρία πέρασε στον υιό Δημήτρη Γουργιώτη, δημιουργώντας οικογενειακή παράδοση. Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρησή μας διατήρησε τις αρχές και αξίες του ιδρυτή της τόσο όσο αφορά στην επιλογή των αγνών υλικών όσο και στη παραδοσιακή παραγωγή των προϊόντων μας. Δεν διστάσαμε να προχωρήσουμε στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της ώστε σήμερα να είμαστε υπερήφανοι για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που τηρούμε. Η ανάπτυξή της είχε σαν αποτέλεσμα νέα προϊόντα με την ίδια υψηλή ποιότητα να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο προϊόντων μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στις επιλογές όλων εσάς των καταναλωτών - πελατών μας. Ζώντας και εμείς σε αυτό τον τόπο και ανάμεσα σας κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια ξεχωριστά και διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων μας σας προσκαλούμε να γίνεται μέλος του club πελατών μας.


Συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και εμείς στην μείωση των καθημερινών οικογενειακών δαπανών διατηρώντας πάντοτε την ίδια υψηλή ποιότητα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε τόσα χρόνια Με την απόκτηση της κάρτας μέλους θα λάβετε σημαντικό προνόμια με τις αγορές σας. Χρησιμοποιήστε την κάρτα μέλους σε κάθε σας αγορά και θα έχετε έκπτωση 10% στον λογαριασμό σας για τα προϊόντα που ο φούρνος μας παράγει (από την έκπτωση εξαιρούνται τα γλυκά, τα κρύα σάντουιτς, τα μαγειρευτά φαγητά, τα ροφήματα και τα προϊόντα ψυγείου). Με την συμπλήρωση 50 πόντων (1 πόντος=1ευρώ) από τις αγορές σας στο φούρνο μας λαμβάνεται extra έκπτωση αξίας 2 ευρώ στην επόμενη αγορά σας από τα παραγόμενα, προϊόντα μας.
Επιθυμούμε να λάβετε την παρούσα προσφορά ως ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης μας απέναντι στην εμπιστοσύνη που δείχνεται στα προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια.


Με τιμή
Δημήτρης Σ. Γουργιώτης

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.