Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας, που έχετε ήδη καταχωρήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία καταθέτη.

Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Τράπεζα: Εθνική τράπεζα
IBAN: GR86 0110 3970 0000 3970 0189 531

Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσετε τον αριθμό παραγγελίας κατά την κατάθεση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης. Φυλάξτε το καταθετήριο σε περίπτωση που χρειαστεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις κάνετε την κατάθεση, ώστε να την βρούμε στο σύστημα και να σας αποστείλουμε την παραγγελίας σας άμεσα.

Πιστωτική Κάρτα μέσω Paypal
Δυνατότητα εξόφλησης μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Το Paypal είναι ίσως ο δημοφιλέστερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής που χρησιμοποιείται σε όλον τον κόσμο και ειδικότερα για διεθνείς συναλλαγές.

Αντικαταβολή Μετρητοίς
Δυνατότητα εξόφλησης με την παραλαβή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή μετρητοίς στην εταιρεία Courier. Η μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2.000€, σύμφωνα με την πολιτική της courier. Για την αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,25 €.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.